• Milalani classroom

Onze missie: het realiseren van voorzieningen en accommodaties voor gehandicapte jeugdigen in Kenia. Stimuleren van een passend onderwijsaanbod en bevorderen van Speciaal Onderwijs. Kennisdeling door uitwisseling en studenten stage te laten lopen.

De doelen willen we bereiken door: het verwerven van gelden en goederen. Samen te werken met organisaties met dezelfde missie. Regelmatig de projecten te laten bezoeken door professionals/vrijwilligers/stagiaires.

Hier ook weer een update van het Diani Children’s Village!

In de bijlage de nieuwsbrief van het Diani Children’s village en ook de aankondiging van onze jaarlijkse fundsraising via het Global Giving platform!

De actie van Global Giving vindt plaats op dinsdag 1 december aanstaande ( zie bijlage voor alle informatie )

Mede namens de kinderen en het gehele DCV Team hartelijk dank voor jullie steun in deze moeilijke tijd.

Yvonne

Nieuwsbrief van Diani Children's Village

 GlobalGiving campagne

DIANI CHILDRENS VILLAGE

P.O BOX 5410
DIANI 80401
KENYA
+254722599194

Over ons

Aanvankelijk richtten de activiteiten zich op fondswerving ten behoeve van bouw van lokalen en slaapzalen voor leerlingen met een handicap. Inmiddels is er uitwisseling op vakgebied tussen Nederlandse en Keniaanse leerkrachten. Over de aanleg van groentetuinen bij scholen wordt advies en daadwerkelijke hulp verleend.

Jambo

Welkom op de website van de Stichting Gehandicapten Kwale. In 2003 is de stichting opgericht vanuit het Leidse Speciaal Onderwijs.

Kwale is een district in Kenia dicht tegen de grens van Tanzania. De meest dichtstbijzijnde grote plaats is de havenstad Mombassa.